Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Ujváry Anita vagyok, az Unita Design megálmodója, tulajdonosa.

Közel 20 év budapesti, versenyszférában eltöltött idő után, 2019. júniusában költöztem a Balatonakarattyára, kiszakadva a pörgésből és elszakadva a fővárostól. Budapesten vezető beszerzőként dolgoztam egy munkavédelmi termékeket forgalmazó cégnél és a további karrierépítés helyett, közel 40 évesen döntöttem a váltás mellett. smiley (mind a munka, mind a lakóhely terén)

Még munka mellett, pár éve kezdtem el az Unita Design-t felépíteni. A varrás szeretetét Édesanyámtól örököltem, annak idején varrni is tőle tanultam.  smiley

Többféle terméket varrok, különböző zsákokat (kenyeres, szendvicses és kekszes zsákok), textil tartókat/tárolókat, babzsákokat és újabban pedig kutyás termékeket is, mint például kutyapokrócot vagy kutyafekhelyet.

A kenyeres zsákokhoz, textil tárolókhoz sokszor a Balaton ad inspirációt, a kutyás termékekhez pedig kiskutyánk, Jerry. :-)

Az anyagokat mindig körültekintően igyekszem kiválasztani, minőségi anyagokkal dolgozok. Emellett saját mintákat is tervezek, melyekkel még egyedibbé igyekszem tenni termékeimet továbbá próbálok mindig újítani.

Termékeimet a facebook és instagram oldalaimon szoktam bemutatni.

https://www.facebook.com/unitadesign

https://www.instagram.com/unitadesign.hu/

 

 

Üdvözlettel,

Anita