Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Ujváry Anita vagyok, az Unita Design megálmodója, tulajdonosa.

Közel 20 év budapesti, versenyszférában eltöltött idő után, 2019. júniusában költöztem a Balatonakarattyára, kiszakadva a pörgésből és elszakadva a fővárostól. Budapesten vezető beszerzőként dolgoztam egy munkavédelmi termékeket forgalmazó cégnél és a további karrierépítés helyett, közel 40 évesen döntöttem a váltás mellett. smiley (mind a munka, mind a lakóhely terén)

Még munka mellett, pár éve kezdtem el az Unita Design-t felépíteni. A varrás szeretetét Édesanyámtól örököltem, annak idején varrni is tőle tanultam.  smiley

Többféle terméket varrtam, de mára kialakult a portfólióm. Hulladékcsökkentő és kutyás termékeket készítek, varrok. Kenyeres zsákok, uzsonnás zsákok, textil szalvéták, valamint kutyapokróc, kutyafekhely készül az Unita Design keretein belül. De igény szerint készítünk babzsákokat is. :-)

A kenyeres zsákokhoz, textil szalvétákhoz sokszor a Balaton ad inspirációt, a kutyás termékekhez pedig kiskutyánk, Jerry. :-)

A zsákokat egyedi, szitanyomás mintákkal díszítjük, mint pl.: Balaton, vitorlás, szitakötő, világítótorony, vasmacska. A kutyás temékek pedig magas minőségű Oxford anyagból készülnek. 

Közösségi média oldalaink:

https://www.facebook.com/unitadesign

https://www.instagram.com/unitadesign.hu/

 

Üdvözlettel,

Anita